Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل پالایش نفت تبریز (پالایشگاه تبریز)">شرکت پالایش نفت تبریز از امضای قرارداد همکاری بین این شرکت با کنسرسیومی متشکل از یک شرکت آلمانی و شرکت ایرانی کیمیا پتروگاز ایلیا خبر داد.

 

«غلامرضا باقری‌دیزج» در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این قرارداد همکاری برای بازیافت گازهای انتهایی گوگردسازی پالایش نفت تبریز (پالایشگاه تبریز)">شرکت پالایش نفت تبریز منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: این پروژه همکاری به مدت ۲۴ ماه با اعتبار ۱۲ میلیون دلار در راستای اهداف زیست محیطی شرکت اجرا می‌شود.

 

مدیرعامل پالایش نفت تبریز (پالایشگاه تبریز)">شرکت پالایش نفت تبریز ظرفیت واحد بازیافت گازهای انتهایی را متناسب با ظرفیت واحد گوگردسازی (۱۱۰ تن در روز) دانست و گفت: این پروژه با هدف افزایش راندمان بازیافت گوگرد و افزایش توان استحصال گوگرد اجرا می‌شود.

 

باقری خاطرنشان کرد: پالایش نفت تبریز (پالایشگاه تبریز)">شرکت پالایش نفت تبریز همگام با تولید، به مسایل زیست محیطی و تولید فرآورده‌های با استاندارد روز جهانی توجه ویژه دارد.

 

وی افزود: امروزه توجه به مسئولیت‌های اجتماعی یکی از مقوله‌های مهمی است که همه صنایع تولیدی و حتی خدماتی باید نسبت به آن توجه داشته باشند.

 

مدیرعامل پالایش نفت تبریز (پالایشگاه تبریز)">شرکت پالایش نفت تبریز ادامه داد: هرچند وظیفه برخی صنایع چون پالایشگاه خدمات‌رسانی است، این صنایع نیز نسبت به محیط اطراف و جامعه خود نمی‌توانند بی‌تفاوت باشند و در این راستا پالایش نفت تبریز (پالایشگاه تبریز)">پالایشگاه تبریز اقدامات مهمی انجام داده است.

 

باقری با اشاره به این‌که ۹۰ درصد فرآورده‌های پالایش نفت تبریز (پالایشگاه تبریز)">پالایشگاه تبریز خدماتی است، اظهار کرد: پالایش نفت تبریز (پالایشگاه تبریز)">شرکت پالایش نفت تبریز در انجام طرح‌ها و پروژه‌های مختلف خود نسبت به موضوعات زیست محیطی توجه ویژه دارد.

 

وی یادآور شد: بر اساس توافق نامه منعقد شده با شهرداری کلانشهر تبریز، این شرکت همگام و همزمان با اجرای طرح های زیست محیطی پالایشگاه جهت ارتقا کیفی فرآورده های تولیدی، توسعه فضای سبز در ۱۰ هکتار از زمین‌های شرکت و اطراف آن را به‌صورت درختکاری در دست انجام دارد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۵۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: زمینی به مساحت ۴۴ هکتار به شهرداری قم واگذار شده است تا در راستای احداث شهرک بازیافت اقدام شود.

مهدی اصفهانیان مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: با همراهی مدیریت استان و اداره کل راه و شهرسازی، زمینی به مساحت ۴۴ هکتار واقع در جاده کوه سفید قم به شهرداری برای احداث شهرک بازیافت واگذار شده است.

وی افزود: این مسئله می‌تواند نقش مهمی در ساماندهی گاراژهای ضایعاتی در سطح مناطق هشتگانه داشته باشد. تقریباً ۱۳۳ گاراژ ضایعاتی در سال گذشته تعطیل شدند و امیدواریم با ایجاد شهرک بازیافت مجموعه‌های مرتبط با بازیافت در این شهرک مستقر بشوند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به دیوارکشی و آماده سازی این اراضی به عنوان گام نخست برای استقرار صنایع بازیافتی اضافه کرد: احداث مزرعه خورشیدی از دیگر اقدامات بهینه سازی استفاده فضای در مجتمع پردازش و دفن پسماند قم است.

اصفهانیان‌مقدم تاکید کرد: در این زمینه تفاهم اولیه حاصل شد تا از سطح زمین‌های مورد نیاز برای دفن پسماند شهری در سنوات گذشته برای احداث مزرعه‌های خورشیدی استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه طی سال گذشته استقرار صنایع تکمیلی در سایت البرز مورد توجه بوده است، ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کنونی استقرار این صنایع و در راستانی این هدف تولید گرانول از خطوط پردازش دو سوله پیش بینی شده و فاز اول برای اجرای یکی از سوله‌ها برای فرایندهای تکمیلی و تبدیلی با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان انجام شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به اینکه در سال گذشته خطوط انتقال پساب فاضلاب‌های تصفیه شده از تصفیه‌خانه جامع واقع در محدوده منطقه یک به سایت البرز به بهره برداری رسید گفت: همچنین در بحث انتقال گاز به سایت البرز نیازمند سرمایه گذاری بود که با اعتبار بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

اصفهانیان‌مقدم افزود: فرآیندهای مربوط به مدیریت پسماند در قم با توجه به کیفیت خدمات از نظر اقتصادی ارزان تمام شده است و قم با مدیریت فرآیندها، بازنگری آن‌ها و ارتقای کیفی خدمات یک مدل اقتصادی ارزان ارائه داده است.

کد خبر 751156

دیگر خبرها

  • تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • تجلیل از معلمان حامی محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل