Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز گفت: پالایشگاه تبریز در سال، پنج و نیم میلیون تن محصول به بازار عرضه می‌کند ۹۰ درصد از این محصولات، ماهیت سوختی داشته و سایر محصولات از طریق بورس عرضه می‌شود.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، غلامرضا باقری دیزج در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: ۵۰ درصد بنزین تولیدی در این پالایشگاه طبق استاندارد یورو چهار تولید می‌شود، ضمن این که بنزین معمولی تولیدی این شرکت، 90 درصد شاخص‌های پاک را دارا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با اشاره به سرمایه گذاری 1.5 میلیارد دلاری در پالایشگاه تبریز گفت: در حال مذاکره با شرکت‌های چینی و روسی برای سرمایه گذاری 1.5 میلیارد دلاری در این پالایشگاه هستیم، این سرمایه گذاری در راستای ارتقای کیفی و کمی محصولات تولیدی پالایشگاه تبریز انجام می‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره پروژه‌های در دست اجرای این شرکت، بیان کرد: پروژه گوگردزدایی از نفت گاز با هدف تبدیل کل نفت گاز تولیدی به استاندارد یورو چهار با اعتبار 48.61 میلیون یورو و 885.88 میلیارد ریال در حال اجرا بوده و پروژه تولید روغن پایه گروه دو در واحد گوگردزدایی از نفت گاز قدیم با اعتبار 40 میلیارد ریال با هدف تولید محصولات پالایشی با ارزش افزوده بالا اجرا شده که در حال تولید آزمایشی است.
باقری در خصوص پروژه تغییر کاربری واحد بنزین سازی قدیم به ایزومریزاسیون در این شرکت بیان کرد: این طرح با اعتبار 500 میلیارد ریال و با هدف تولید نفتای سبک با اکتان بالا جهت تولید کل بنزین با استاندارد یورو چهار اجرایی می‌شود.
وی با اشاره به فعالیت زیست محیطی این شرکت، افزود: با توجه به کمبود آب، این شرکت توانسته است میزان دورریز آب را در حدود 70 متر مکعب در ساعت کاهش دهد و برای افزایش میزان بازیافت آب‌های آلوده و کاهش هدر رفت آب، پروژه احداث واحد «آر.او» با اعتبار 150 میلیارد ریال در حال احداث است.
وی مهمترین دستاوردهای شرکت در سال گذشته را فرآورش نفت خام به میزان 3.8 درصد بیشتر از برنامه، تغییر کاربری واحد تصفیه گازوئیل قدیمی جهت تولید روغن پایه، تغییر کاربری واحد بلااستفاده بنزین سازی قدیم به واحد ایزومریزاسیون نفتای سبک بدون نیاز به احداث واحد جدید، کاهش ضایعات، کاهش هفت درصدی اندیس انرژی عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز با بیان این که این پالایشگاه از لحاظ ظرفیت در رده چهارم پالایشگاه‌های کشور قرار دارد، گفت: سهم این پالایشگاه در تامین نیاز کشور هفت درصد بوده و به دلیل همسایگی با چندین کشور از موقعیت خاصی برخوردار است.
وی با اشاره به راه اندازی واحد تولید قیرسازی در این شرکت، اظهار کرد: این پروژه بعد از دو سال فعالیت متوقف شد و در حال اخذ مجوزها برای راه‌اندازی دوباره آن هستیم.
وی در خصوص دلیل توقف پروژه قیرسازی این پالایشگاه گفت: از آن جایی که پالایشگاه تبریز تولید کننده خوراک قیرسازی است، باید خوراک آن را به بورس عرضه و از بورس خریداری کند و همه اقدامات جهت دریافت مجوز راه اندازی انجام شده است.
باقری در ادامه با اشاره به خروج آمریکا از برجام اظهار کرد: ممکن است تحریم موجب کندی برخی فعالیت‌ها شود، اما با مدیریت درست مشکلی ایجاد نخواهد شد و تدابیر لازم برای تامین تجهیزات در زمان تحریم اندیشیده شده است.
مدیرعامل پالایشگاه تبریز گفت: مهم ترین هدف این شرکت، حرکت در مسیر سیاست‌های دولت برای تولید سوخت پاک در کشور و تنوع بخشی به محصولات با ارزش افزوده بیشتر برای رساندن سود بیشتر به سهامداران، انجام مسئولیت‌های اجتماعی و حرکت در مسیر توسعه پایدار است.
وی یادآور شد: شاخص‌های اقتصادی، فنی و علمی این شرکت نسبت به سال گذشته رشد بسیار بالایی داشته و تلاش می‌کنیم در سال جاری این روند حفظ و بهبود یابد.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت آذربایجان شرقی بنزین پالایش گاز نفت رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۳۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سن ایچ لیدر بازار آبمیوه و نوشیدنی ایران سبد کالای خود را با معرفی محصولی جدید کامل کرد. روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه۱۴۰۳ شرکت عالیفرد با برند سن ایچ در مراسمی که با حضور مدیران و اعضای شرکت عالیفرد، سایه سمن، تیم فروش و... برگزار شد، از محصول جدید خود به نام نوشابهگازدار لیموناد در بسته بندی شیشه ۲۵۰ سیسی رونمایی کرد.
لیموناد که قدمت آن به صد‌ها سال پیش در مصر بازمیگردد، ابتدا ترکیبی از لیمو تازه، آب، عسل یا شکر بوده است که سال‌ها بعد آب گازدار نیز به آن افزوده شد. این نوشیدنی محبوب اولینبار در دنیا بهصورت صنعتی با برند سونآپ (توسط شرکت پپسی) در سال ۱۹۲۱ در ایالات متحده آمریکا تولید شد.
امروز برند سن ایچ بر پایه نوآوری در سبد محصولات خود و نیاز مشتریان، موفق به تولید این محصول برای خلق تجرب‌های متفاوت برای دوستداران و مخاطبان خود شده است.

از نکات مهم و قابلتوجه در این محصول، استفاده از طعم‌عدهنده طبیعی فرموله شده توسط شرکت عالیفرد (سن ایچ) است که حس طبیعی بودن و ماندگاری بالایی به آن میدهد. استفاده از حجم بالای گازکربنیک در محصول باعث ایجاد احساس تازگی مطلوبی در مصرفکننده مینماید که به کمک بالانس دقیقی که بین ترشی و شیرینی در این محصول ایجاد شده، در مجموع پس از نوشیدن آن احساس خوشایندی برای فرد ایجاد مینماید.
نوشابهگازدار لیموناد سن ایچ، تلاش بر تصویر لحظ‌های شاد، حس تازه شدن در بین شلوغی روزانه و هیاهوی پر جنبوجوش دنیای مخاطب خود دارد. سن ایچ از برند‌هایی است که در زمینه تولید و صادرات آبمیوه و شربت به چهارگوشه جهان پیشگام است و طی نیم‌قرن حضور خود در بازار آبمیوه و نوشیدنی، با استفاده از تکنولوژی روز، مواد اولیه باکیفیت، میوه‌های مرغوب در کنار بکار گیری نیروی متخصص و ماهر، توانسته همواره محبوبیت خود را در بازار‌های داخلی و خارجی حفظ کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • راه‌اندازی واحد جدید پالایشگاه آبادان تا دو ماه آینده
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است