Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@01:12:06 GMT

تولید گازوئیل یورو٥ در شبریز

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۴۰۵۴۹

به گزارش اکوفارس، مدیر‌عامل شرکت پالایش نفت تبریز (شبریز) در نشست خبری با اصحاب‌رسانه در محل سالن کنفرانس شرکت، ضمن بیان مطلب فوق با اشاره به اینکه پالایش نفت تبریز مکلف به کیفی‌سازی محصولات است، گفت: در پروژه اخیر گوگردزدایی نفت‌گاز به منظور ارتقای بهره‌وری و سوددهی اقدام به تغییراتی در خطوط تولید قدیمی کرده و توان تولید شرکت را به سمت تولید گازوئیل منطبق بر استاندارد یورو ٥ ارتقا داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامرضا باقری‌دیزج،  درخصوص قیمت تمام‌شده گازوئیل با استاندارد یورو٥ در مقایسه با محصول تولیدی معمولی اظهار کرد: قیمت‌ها تا پایان  سال ٩٨ قرار است یکسان باشد اما برای واحدهایی نظیر ما معادل ٥ تومان روی EPS هر سهم اثرگذار خواهد بود. در حقیقت به ازای هر بشکه گازوئیل یورو۵، معادل ٥ دلار اختلاف نرخ است.

وی گفت: تکنولوژی این واحد جدید از نظر تجهیزات، بیشتر ساخت داخل است که میزان گوگرد موجود در گازوئیل را به زیر ١٠ پی‌پی‌ام می‌رساند و بر این اساس پالایش نفت تبریز می‌تواند بر مسوولیت اجتماعی خود که حفظ محیط زیست است، متعهد بماند. وی همچنین گفت طرح گوگردزدایی به سرمایه‌گذاری بالغ بر ٤٢ میلیون یورو و٧٨٧ میلیارد ریال نیاز دارد که این طرح نیز در راستای کیفی‌سازی گازوئیل تولیدی در این پالایشگاه به اجرا در‌آمده است.

باقری با اشاره به این مطلب که تمام تلاش ما بر استفاده از امکانات ساخت داخل و بومی‌سازی بوده، از اجرای پلت‌فرم طرح ایزومراسیون با کاتالیست جدید خبر داد و گفت: قرار بود برای تولید بنزین به سراغ خط تولید دست دوم در کشور تایوان برویم اما با شکل‌گیری موانعی این رویداد رخ نداد، از این‌رو با تکیه بر دانش ایرانی و توان متخصصان داخلی خط تولید یاد‌شده مورد مطالعه قرار گرفت و توانستیم در پالایش نفت تبریز ایزومراسیون را به شکل ساخت داخل به انجام برسانیم. به دنبال این اقدام کاتالیست مورد‌نیاز برای این خط تولید که قرار بود با بیش از ٣٠ میلیون یورو ارزبری از تایوان وارد شود را با حداقل هزینه از داخل کشور تهیه کردیم.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز در پاسخ به این پرسش که تحریم‌ها چه اثری بر پالایش نفت خواهد داشت، تصریح کرد: عوامل اثرگذار بر سوددهی شرکت، نرخ جهانی نفت و نرخ تسعیر ارز است و از این‌رو با برنامه‌های تکمیلی که در فرآیند تولید محصولات این شرکت با مطالعات زمانبر طراحی شده، انتظار سهامداران برآورده خواهد شد. وی با اشاره به این مطلب که مذاکره قبلی شرکت با کره‌ای‌ها درخصوص اخذ فاینانس به نتیجه نرسید و با چینی‌ها و روس‌ها وارد مذاکرات جدید شده‌ایم، خاطر‌نشان کرد: با وجود تحریم‌ها، تمامی روش‌های جایگزین روش‌های سنتی را مورد مطالعه قرار دادیم و برای تامین تجهیزات مشکلی نخواهیم داشت. با مطالعات جدید و تکیه بر توان متخصصان داخل کشور مبلغ فاینانس از ١/ ٦ میلیارد یورو به ١/ ٥ میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. باقری همچنین خبر داد که روز شنبه بحث مربوط به اختلاف عرضه محصولات با دلار ٤٢٠٠ تومانی و ارز ثانویه خاتمه یافت و مصوب شد که عرضه محصولات در بورس کالا بر پایه ارز ثانویه انجام شود.  پالایشگاه تبریز سالانه ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصول تولید می‌کند که ٩٠ درصد آن به سوخت تبدیل می‌شود. همچنین تولید ال‌پی‌جی ٣ درصد از کل محصولات شرکت پالایش تبریز را شامل می‌شود که معادل روزانه ٣٠٠ هزار لیتر است. در این نشست، رقم کنونی تولید بنزین این پالایشگاه ۵/ ۳ میلیون لیتر در روز اعلام شد که نیمی از آن بنزین یورو ۴ و نیمی دیگر نیز بنزین پاک است که تا پایان امسال تولید بنزین یورو ۴ این شرکت افزایش می‌یابد. یک میلیون لیتر نفت سفید و ۴ میلیون لیتر نفت کوره نیز از دیگر تولیدات این شرکت محسوب می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۰۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تفاهم‌نامه‌ علمی، پژوهشی و فناوری با شرکت ساختمانی جاده امضا کرد.

این تفاهم‌نامه درراستای ایجاد و گسترش تعامل و همکاری‌های علمی - تحقیقاتی و آموزشی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به نمایندگی آرش رنجبران و شرکت ساختمانی جاده به نمایندگی علی صدقی امضا شد.

راه‌اندازی واحد تحقیق، توسعه و توانمندسازی شرکت ساختمانی جاده و استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی، فنی، آموزشی و پژوهشی از طریق سرای نوآوری اجتماعی و همکاری در زمینه برگزاری همایش مشترک و تشکیل دوره‌های تخصصی و آموزشی، انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی، همکاری در زمینه تألیف، ترجمه اسناد، کتب و مدارک علمی- آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی مشترک به‌منظور تربیت نیروی انسانی مشخص در مقاطع مختلف تحصیل، همکاری در زمینه دوره‌های کارآموزی و کارورزی دانشجویان و انجام پروژه‌های پژوهشی در قالب پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی و جهت‌دهی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت نیاز‌های شرکت موضوعات این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم‌نامه در چهار ماده و در دو نسخه به مدت یک سال به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • گردهمایی تعمیرات ایمن و تعالی سازمانی شرکت‌های پالایش گاز
  • ادعای جذاب آروا در نمایشگاه بین‌المللی تبریز: ما رقیب بوش و متابو هستیم
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • آمادگی برق تبریز برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی