Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز در حاشیه امضای این قرارداد در گفت و گو با خبرنگاران اظهاز داشت: بر اساس این تفاهم نامه انجام مطالعات، مهندسی پایه، مهندسی تفصیلی، تامین مصالح و تجهیزات، انجام کارهای ساخت و نصب، پیش راه اندازی و راه اندازی بر عهده شرکت طرف قرار داد است.

غلام رضا باقری دیزج افزود: مدت زمان اجرای پروژه ۲۱ ماه و اعتبار آن افزون بر ۱۷ میلیون یورو می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از جمله اهداف راه اندازی این واحد جدید را تولید گوگرد با ظرفیت ۱۱۰ تن در روز عنوان کرد.

باقری خاطرنشان کرد: شرکت پالایش نفت تبریز همگام با تولید، به مسایل زیست محیطی و تولید فرآورده‌های با استاندارد روز جهانی توجه ویژه دارد.

وی افزود: امروزه توجه به مسئولیت‌های اجتماعی یکی از مقوله‌های مهمی است که همه صنایع تولیدی و حتی خدماتی باید نسبت به آن توجه داشته باشند.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز ادامه داد: هرچند وظیفه برخی صنایع چون پالایشگاه خدمات‌رسانی است، اما این صنایع نیز نسبت به محیط اطراف و جامعه خود نمی‌توانند بی‌تفاوت باشند و در این راستا پالایشگاه تبریز اقدامات مهمی انجام داده است.

وی با اشاره به این‌که ۹۰ درصد فرآورده‌های پالایشگاه تبریز خدماتی است، اظهار کرد: شرکت پالایش نفت تبریز در انجام طرح‌ها و پروژه‌های مختلف خود نسبت به موضوعات زیست محیطی توجه ویژه دارد.

به گزارش ایرنا، مراحل اجرایی پالایشگاه تبریز از سال ۱۳۵۳ آغاز شد و در سال ۱۳۵۶ به پایان رسید.

نفت خام مورد نیاز پالایشگاه تبریز توسط شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و از میدان نفتی اهواز، توسط یک خط لوله ۱۶ اینچ تأمین می‌شود. شرکت پالایش نفت تبریز دارای ۱۴ واحد پالایش و ۱۰ واحد سرویس‌های جانبی است.

بنزین معمولی و یورو ۴، گاز مایع، نفت گاز، نفت کوره، نفت سفید، بنزن، گوگرد و قیر از عمده تولیدات این پالایشگاه است.

/518۶۱۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امضای تفاهمنامه تبریز پالایشگاه نفت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۳۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد

سرپرست واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی گفت: تعمیر واحد سیار فرآورشی (اسکید مونتد) با ظرفیت تولید بیش از ۵۰ هزار بشکه نفت در روز با رعایت همه الزام‌های ایمنی و فنی پس از پنج سال انجام شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت نفت و گاز اروندان، رضا طرفی درباره تعمیرات اساسی واحد سیار فرآورشی بیان کرد: با توجه به اینکه راهبری این واحد عملیاتی در سال ۱۴۰۲ به شرکت نفت و گاز اروندان تحویل شد، همسو با برنامه‌های کلان شرکت ملی نفت ایران برای برداشت هرچه بیشتر و افزایش تولید از میدان‌های مشترک، پس از تحویل‌گیری این تأسیسات از سوی مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان، برنامه‌های تعمیرات اساسی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه این واحد تولیدی با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه نفت در روز، پنج سال عملیاتی بوده و پیش از این تعمیرات اساسی روی آن انجام نشده است، افزود: بر همین اساس، شرکت نفت و گاز اروندان برنامه‌های خود را برای اصلاح، تعمیر، نگهداری و بازرسی مخازن موجود به‌منظور افزایش تولید و کارایی بهتر تجهیزات فرایندی آغاز کرد.

سرپرست واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی گفت: در نشست‌های مشترک در همه بخش‌ها الزام‌های مورد نیاز در نظر گرفته شد و پس از صدور مجوزهای قانونی و دستورعمل‌های اجرایی و ایمنی از سوی مدیریت شرکت نفت و گاز اروندان به پیمانکار، کار تعمیرات اساسی از ۱۹ فروردین‌ امسال با نظارت و مدیریت ما آغاز شد.

طرفی با بیان اینکه تعمیرات اساسی روی پنج مخزن نفت شامل سه مرحله تفکیک‌گر و دو مرحله نمک‌گیر انجام شد، ادامه داد: مراحل تمیزکاری و تعمیر با خارج‌کردن ۶۰۰ قطعه داخلی آغاز شد و مرحله بستن آن‌ها طی روزهای اخیر پایان یافت.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و راه‌اندازی دوباره ردیف نخست این واحد تصریح کرد: پیش از راه‌اندازی دوباره همه برنامه‌های ایمنی، PSSR (بازبینی ایمنی پیش از راه‌اندازی) و موارد مربوط به الزام‌های پیش از راه‌اندازی در نشست‌های تخصصی بررسی و با اجرای همه الزام‌های ایمنی دوباره راه‌اندازی شد.

سرپرست واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی اظهار کرد: در این تعمیرات اساسی ۶۰۰ مترمربع از مخازن و تجهیزات، ۶۰۰ قطعه، همه شیرآلات فرایندی، پمپ‌ها و دیگر تجهیزات مربوط به ردیف نخست کارخانه شست‌وشو، سرویس و تعمیر شد.

وی بیان کرد: در مدت این فرآیند، تعمیر همه مراحل کار با هماهنگی، نظارت بازرسی و اچ‌اس‌ئی انجام شد و هیچ‌گونه حادثه‌ای رخ نداد و رعایت نکات ایمنی را در درجه اول اهمیت کار قرار دادیم.

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • درخواست از امام جمعه تبریز برای یحیی گل‌محمدی
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • افشاگری جدید علیه زاکانی درباره قرارداد‌های مخفی شهرداری تهران