Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@22:15:54 GMT

تشریح فعالیت‌های منطقه‌ی ۲ شرکت پالایش نفت تبریز

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۵۵۶۶۴

تشریح فعالیت‌های منطقه‌ی ۲ شرکت پالایش نفت تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس منطقه دو شرکت پالایش نفت تبریز، این واحد را یکی از سود آورترین و پر بازده ترین واحد ها معرفی کرد.

محمد قانعی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شرکت پالایش نفت تبریز علاوه بر واحد های آب، برق، بخار و مخازن، از چهار منطقه تشکیل شده است که منطقه‌ی دو متشکل از دو واحد آیزوماکس و هیدروژن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با واحد آیزوماکس افزود: آیزوماکس، یک واحد کاتالیستی، پرفشار و دما بالا است که خوراک آن ایزوفید بوده و گازوئیل، بنزین، حلّال ۴۰۲،۴۰۴، ATK  (سوخت هواپیمای مسافربری) و آیزوریسایکل ( مواد پایه‌ی روغن سازی) از محصولات تولیدی آن هستند.

وی ادامه داد: ظرفیت اسمی این واحد ۱۸ هزار بشکه در روز است که محصولات تولیدی با حداقل گوگرد به مخازن میانی و نهایی منتقل می‌شوند.

رئیس منطقه‌ی دو شرکت پالایش نفت تبریز در خصوص اهمیت این واحد تاکید کرد: این واحد به عنوان قلب تپنده‌ی شرکت،  مواد باارزش افزوده‌ی پایین را به محصولات گران‌بها، باارزش بالا و سود آور تبدیل می‌کند.

وی در رابطه با کارکنان این منطقه اضافه کرد: ۴۶ نفر از کارکنان کارآزموده، متخصص و تحصیل کرده در چهار نوبت کاری مشغول به کار بوده و تحت آموزش های مشخصی از جمله آموزش با برنامه حین کار ( on job training)  قرار می‌گیرند.

قانعی‌فر با اشاره به آلاینده‌های تولیدی این منطقه خاطرنشان کرد: آلاینده‌های این بخش مربوط به کوره‌، پسماند و فاضلاب ها هستند که طبق تکنولوژی روز دنیا بررسی شده و از طریق اداره‌ی محیط زیست پایش می‌شوند.

وی ادامه داد: کوره های واحد از گاز پاک طبیعی استفاده کرده و دودکش ها مجهز به سیستم اندازه گیری آلاینده‌های هوا هستند که به صورت آنلاین توسط همکاران محیط زیست شرکت و اداره‌ی محیط زیست استان پایش می‌شوند.

وی تمامی واحد های شرکت را پر خطر دانسته و متذکر شد: اداره‌ی ایمنی شرکت (HSEQ) مجهز و به روز بوده و ارزیابی ریسک و کنترل آن را در دستور کار خود می‌دهد اما در هر لحظه باید ایمنی رعایت شود چرا که امکان بروز هر گونه مشکلی از جمله انفجار، گاز گرفتگی، برق گرفتگی و آتش سوزی وجود دارد.

وی با بیان این که تعمیرات اورهال هر سه سال یکبار انجام می‌شود، ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌ های انجام شده، ماه گذشته تعمیرات اساسی ( اورهال) در منطقه‌ی دو با رعایت تمامی موازین بهداشتی انجام شد و با موفقیت به پایان رسید.

رئیس منطقه‌ی دو شرکت پالایش نفت تبریز در پایان در رابطه با شرایط کرونایی، تاکید کرد: در طول زمان شیوع کرونا، کلیه‌ی پروتکل های بهداشتی طبق دستور العمل وزارت بهداشت رعایت شده و توزیع مواد ضدعفونی کننده و ماسک و همچنین عملیات تب سنجی به وفور در بین کارکنان انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پالایشگاه تبریز گازوئيل نفت گاز شرکت پالایش نفت تبریز منطقه ی دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۵۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث سرویس بهداشتی پارک حجاج تبریز

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۶ تبریز از احداث سرویس بهداشتی در پارک حجاج بلوار خلبان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حسین حسین‌پور امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن ایام آغاز اعزام حجاج به سرزمین وحی و در راستای تکمیل زیرساخت پارک‌ها و اماکن عمومی سطح منطقه، عملیات احداث یک باب سرویس بهداشتی در پارک حجاج واقع در بلوار خلبان به اتمام رسیده است.

وی با اشاره به اینکه تأمین دسترسی به سرویس‌های بهداشتی از جمله ضرورت‌های مورد نیاز هر منطقه است، افزود: همکاران معاونت خدمات شهری و فضای سبز منطقه همواره تلاش دارند تا نسبت به رفع نواقص سرویس‌های بهداشتی واقع در بوستان‌های سطح منطقه اقدام کنند.

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۶ تبریز خاطرنشان کرد: مساحت این سرویس بهداشتی ۱۲۰ مترمربع و دارای ۱۲ چشمه است.

کد خبر 751438

دیگر خبرها

  • تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • گردهمایی تعمیرات ایمن و تعالی سازمانی شرکت‌های پالایش گاز
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • احداث سرویس بهداشتی در پارک حجاج تبریز
  • احداث سرویس بهداشتی پارک حجاج تبریز
  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی