Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز گفت: شرکت پالایش نفت تبریز از نیمه دوم سال ۱۳۹۹ گام‌های خود را برای قرار گرفتن در بین ۱۰ شرکت پتروپالایش برتر آسیا با اعتبار جهانی محکم‌تر برداشته است. غلامرضا باقری ظهر امروز شنبه در جمع رسانه‌های خبری در محل این شرکت در تبریز ظرفیت تولید جاری این شرکت پتروپالایشی را ۱۱۰ هزار بشکه در روز عنوان کرد که به واسطه این تولید، ۷درصد از توان تصفیه نفت خام کل کشور را برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بخشی از سوخت مورد نیاز شمال غرب کشور از سوی این شرکت تامین می‌شود.

وی از گاز مایع، بنزین یورو ۵، نفت گاز معمولی، نفت گاز یورو ۵، نفت کوره، سوخت هواپیما به عنوان محصولات اصلی این شرکت نام برد، و در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر محصولات ویژه این شرکت پتروپالایشی را نفتای سبک، V.B. گوگرد گرانول، اتان، بوتان، هگزان، لوبکات، روغن پایه، آیزوفید، آیزوریسایکل، حلال نفتی ۴۰۶-۴۰۴-۴۰۲، بنزن، قیر ۷۰/۶۰، ۱۰۰/۸۵، ریفورمیت، سبد محصولات روغن (۱۵ نوع)، ضدزنگ و ضدیخ را تشکیل می‌دهند.

به گفته این فعال صنعت پتروپالایشی، شرکت پالایش نفت تبریز به واسطه فعالیت خود در شرکت اصلی و شرکت‌های تابعه خود موفق شد تا در سال ۱۳۹۹ به ازای هر سهم از سود ۵هزار و ۸۳۴ ریالی برخوردار شود. سود این شرکت درسال ۱۳۹۸، یک هزار و ۱۰ ریال بود.

به گفته باقری، شرکت پالایش نفت تبریز از خردادماه ۱۳۹۲، با انتخاب مدل A/M به عنوان مدل طرح تحول و تعالی سازمانی، حرکت خود را به سوی یک سازمان یادگیرنده آغاز کرده است.

عضو هیات مدیره شرکت پالایش نفت تبریز روش مشاوره در اجرای مدل A/M را روشی با نام بلد راه کاروان (CBR) تعریف کرد که مبتنی بر تئوری روش تحقیق در فراینده عمل بنا نهاده شده است.

این فعال صنعت پتروپالایشی با اشاره به تدوین برنامه ریزی استراتژیک شرکت پالایش نفت تبریز در سال ۱۳۹۴، تصریح کرد: دور دوم برنامه ریزی استراتژیک شرکت از نیمه دوم سال ۱۳۹۹ آغاز شده است که بر اساس آن آرمان جدید شرکت تحت عنوان" قرار گرفتن در بین ۱۰ شرکت پتروپالایش برتر آسیا با اعتبار جهانی" انتخاب گردیده است.

تولید و عرضه فرآورده‌های نفتی مورد نیاز مشتریان با استاندارد‌های کیفی روز
مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز ادامه داد: در این راستا شرکت به منظور تامین خوراک، تولید و عرضه فرآورده‌های نفتی مورد نیاز مشتریان با استاندارد‌های کیفی روز، توسعه پایدار و سیستمی کسب و کار از طریق مدیریت زنجیره تامین، معماری برند و ارتقاء کیفی محصولات با تاکید بر توانمندی‌ها و پتانسیل‌های داخلی را در دستور کار خود قرار داده است.

عضو هیات مدیره شرکت پالایش نفت تبریز یاد آور شد: شرکت طی ۱۰ سال گذشته ۹ پروژه به ارزش ۳۶۳ میلیون یورو (معادل ۹۰۰/۱۰۸ میلیارد ریال به ارزش روز) را به اجرا رسانده است.

باقری در بیان مهمترین پروژه‌های به اجرا رسیده این مجموعه، به پروژه تصفیه نفت گاز جدید با ظرفیت تولید ۳۰ هزار بشکه در روز با سرمایه گذاری ۷۰ میلیون یورو، پروژه اختلاط و تولید روغن‌های روانساز با ظرفیت تولید ۴۰ هزار تن با ارزش سرمایه گذاری ۱۵ میلیون یورو، پروژه تولید روغن پایه به ظرفیت تولید ۹۰ هزار تن در سال با سرمایه گذاری یک میلیون یورو اشاره کرد که با حضور ریاست جمهوری به افتتاح رسید.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز در بیان برنامه‌های این شرکت پتروپالایشی با توجه به نیاز روز افزون کشور به فرآورده‌های نفتی، عنوان کرد: این شرکت همگام با برنامه مشترک توسعه پالایشگاه‌های کشور پروژه‌های متعددی را در دست اجرا دارد که مجموع این پروژه‌ها از بودجه‌ای به ارزش مصوب یک هزار و ۲۵۸ میلیون یورو برخوردار است که معادل ریالی این بودجه مصوب از رقم ۳۷۷ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال (با نرخ تسعیر یورو ۳۰ هزار تومانی) برخوردار شده است.

این فعال صنعت پتروپالایشی از پروژه تصفیه گاز‌های انتهایی واحد گوگرد TGT، خالص سازی هیدروژن PSA، احداث واحد گوگرد سازی جدید SRU و طرح جامع شرکت جهت کاهش تولید نفت کوره و افزایش کمی و کیفی فرآورده‌های تولیدی به برخی از این پروژه‌های در دست این شرکت پتروپالایشی نام برد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز از کسب تندیس طلایی تدوین و ارایه برترین گزارش پایداری شرکتی صنعتی نفت مطابق استاندارد GRI.G ۴، کسب مقام دوم برترین پروژه‌های مدیریتی دنیا (بعد از کشور ژاپن) به عنوان تنها نماینده ایران در جایزه بین المللی کنستانتین در سال ۲۰۱۷، کسب دیپلم افتخار جایزه جهانی کارآفرینی و مدیریت مدرن از بنیاد توسعه مدیریت EIU، انعقاد تفاهم نامه تولید دانش فنی کاتالیست و ساخت تجهیزات مورد نیاز شرکت با دانشگاه تهران و همکاری با دانشگاه شریف در خصوص استحصال فلزات گرانبها از کاتالیست‌های مستعمل به عنوان برخی از دستاورد‌های این شرکت پتروپالایشی طی ۵ سال اخیر نام برد.
/بازار برچسب ها: شبریز ، پتروپالایش برتر آسیا ، اعتبار جهانی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OrZ

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: شبریز اعتبار جهانی شرکت پالایش نفت تبریز شرکت پتروپالایشی اعتبار جهانی ظرفیت تولید میلیون یورو مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۰۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت

ناصر عاشوری اظهار داشت: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است، ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه نزول است و خودرو‌های فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروساز‌ها نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسیده که به جای صادرات، در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

به گزارش ایسنا، وی در نشستی خبری با بیان اینکه متوسط ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور ۱۱۵ میلیون لیتر است، اظهار کرد: این میزان از ابتدای دولت تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت هم تغییر محسوسی نخواهد داشت، چراکه از شرکت‌ها و پالایشگاه‌های فعلی نمی‌توان انتظار رشد ظرفیت تولید داشت، هرچند پروژه‌هایی در راستای افزایش کیفی محصولات در پالایشگاه‌ها در حال اجرا است.

عاشوری افزود: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است، ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه نزول است و خودرو‌های فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروساز‌ها نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسیده که به جای صادرات، در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

وی با بیان اینکه دولت به‌دنبال احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های بزرگ است، اما این روند زمان‌بر است، گفت: بهتر است روی پالایشگاه‌های کوچک برنامه ریزی شود که هم با سرمایه کمتر و هم در زمان کمتر قابل بهره‌برداری است و اشتغال‌زایی و ارزآوری برای کشور به‌دنبال دارد.

به گفته دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش اگر دولت پالایشگاه‌های کوچک را حمایت کند، می‌توان پالایشگاه‌های ۲۰ تا ۴۰ هزار بشکه‌ای احداث کرد که هر ۱۰ تای آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ آورده به دنبال دارد و به‌دلیل پراکندگی، هم سرمایه‌پذیری کمتری دارد و هم از نظر پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری با بیان اینکه دولت و مجلس باید به دنبال بهینه سازی سوخت و کنترل مصرف باشند، اظهار کرد: با اطمینان می‌توان گفت ما تا دو سال آینده در همه حوزه‌های انرژی اعم از آب، برق، گاز و بنزین بحران خواهیم داشت.

وی با اشاره به برنامه‌های درنظر گرفته شده در طول نمایشگاه نفت، گفت: در این مدت با شرکت‌های داخلی و خارجی از جمله سازندگان و شرکت‌های دانش بنیان مذاکره خواهیم داشت و تعدادی از تفاهمنامه‌هایی را که سال‌های گذشته به امضا رسانده بودیم به قرارداد تبدیل خواهیم کرد که بخشی از این قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌ها مربوط به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش با بیان اینکه با محوریت شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم یافت، گفت: در ۳ پنل تخصصی حضور داریم که محور آنها، برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید، تأثیر کاهش منابع مالی در استمرار تولید و تهدید ناشی از کاهش نیرو‌های متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری در خصوص مهاجرت نیرو‌های متخصص از پالایشگاه بتوان و مشکلات حاصل از این مساله، گفت: تا پیش از این، مهندسین ما درخواست رفتن به خارج از کشور داشتند، الان افراد فنی و آچار به دست پالایشگاه‌ها نیز درخواست کار در کشور‌های خارجی را دارند به‌طوری که از کشور‌های همسایه دعوت‌نامه برای کارگران ماهر پالایشگاه‌ها با حقوق ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان در ماه ارسال می‌شود.

وی تصریح کرد: در تمامی ابعاد انرژی شامل برق، گاز، بنزین و گازوئیل دچار ناترازی هستیم و اگر امروز به اصلاح روند مصرف انرژی در کشور ورود جدی نکنیم، دو سال دیگر به‌طور حتم بحران تأمین انرژی خواهیم داشت.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش با اشاره به میزان بدهی دولت به پالایشگاه‌ها گفت: میزان بدهی دولت به این بخش حدود ۲۰۰ همت است، یکی از راهکار این است که دوات اجازه تهاتر بدهی مالیاتی ۵۰ همتی پالایشگاه‌ها را با بخشی از مطالبات آن‌ها بدهد و راهکار دیگر که پیشنهاد شده این است که در ۶ فرآورده اصلی تولیدی پالایشگاه‌ها، در بخش مازاد به ما اجازه فروش بدهند.

دیگر خبرها

  • تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است
  • تیم نوظهور فوتسال ایران به لیگ برتر رسید
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • ساحلی‌بازان در جمع چهار تیم برتر آسیا با کسب سهمیه جهانی
  • سهمیه جهانی زیر ۱۹ ساله‌های ساحلی ایران با صعود به جمع چهار تیم برتر آسیا
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید