Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر پروژه‎‌ی واحد TGT شرکت پالایش نفت تبریز از راه‌اندازی پروژه‌ی بازیافت گازهای انتهایی واحد گوگردسازی در این شرکت خبر داد.

احمد قربانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص واحد TGT شرکت پالایش نفت تبریز اظهار کرد: نظر به مسئولیت‌های اجتماعی شرکت پالایش نفت تبریز، حفظ محیط زیست در کلان شهر تبریز و منطقه شمالغرب کشور در اولویت می‌باشد لذا در راستای تعهد و رعایت استانداردهای زیست محیطی و کاهش گازهای آلاینده هوا و همچنین انتشار ریزگردها، به دستور هیأت مدیره محترم شرکت پالایش نفت تبریز، در سال ۹۷ مطالعات اولیه برای بازیافت گازهای انتهائی واحد گوگرد آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بعد از برگزاری مناقصه در فروردین ماه سال  ۹۸ با موافقت مدیرعامل محترم پالایشگاه تبریز و امضاء قرارداد، بخش EP پروژه به یک شرکت ایرانی بنام کیمیا پترو گاز ایلیا (KPE)  واگذار و مقرر شد که طراحی مهندسی پایه، مهندس تفضیلی و تدارکات پروژه در طی ۱۸ ماه عملیاتی و به اتمام برسد.

وی در رابطه با ظرفیت این واحد افزود: ظرفیت این واحد ۱۱۰ تن در روز بوده  و هزینه‌ی سرمایه‌گذاری ارزی آن برای بخشEP و بخش C به ترتیب به مبلغ  ۵ میلیون یورو و ۱۰۰ میلیارد ریال است.

قربانی با اشاره به اهمیت این واحد خاطرنشان کرد: با توجه به آلاینده بودن ترکیبات عنصر گوگرد  و زیان‌آور بودن آن بر محیط زیست و سلامتی انسان لذا طبق استاندارد صنعت نفت در  قسمت خروجی دود کش‌ها، مقدار مجاز گاز سولفوریک اسید (H۲S) باید زیر  ۱۰ppm باشد، که بعد از راه اندازی واحد SRU+TGT ، مقدار این گاز در دودکش واحد در حدود ۴.۳ppm  و کمتر از حد مجاز خواهد بود و این امر علاوه بر کاهش آلودگی هوا سبب  افزایش تولید  ۸/۸ تنی گوگرد بصورت روزانه نیز خواهد شد.

وی در خصوص تعداد کارکنان این واحد یادآور شد: تاکنون در بخش(EPC) مهندسی، تدارکات و نصب تجهیزات درحدود یک هزار و ۷۵۰ نفر روز کار توسط پیمانکاران و تیم پروژه انجام شده است.

وی همچنین بیان کرد: انجام کارهای مهندسی و تدارکات بر عهده‌ی شرکت ایرانی (KPE) و راه‌اندازی، نظارت و بازرسی آن برعهده‌ی متخصصین شرکت پالایش نفت تبریز است.

مدیر پروژه‌ی واحد TGT با اشاره به میزان پیشرفت پروژه گفت: این پروژه ۹۴ درصد پیشرفت کرده است که امیدواریم  تا آخر مهر ماه سال ۱۴۰۰،  عملیات نصب تجهیزات مکانیکی و پیش راه‌اندازی و احد TGT به اتمام برسد.

وی در خصوص تجهیزات این واحد متذکر شد: با توجه به اینکه در سال‌های اخیر در قسمت ساخت تجهیزات مورد نیاز صنایع نفت و گاز پیشرفت چشمگیری در کشور ما ایجاد شده است لذا تقریبا ۸۵ درصد از تجهیزات این پروژه از شرکت‌های داخلی و ۱۵ درصد آن از سایر کشورها تامین شده است.

وی در پایان تاکید کرد: به دلیل حساس و هزینه بر بودن این واحد، نظارت و بازرسی آن جهت انتخاب متریال، ساخت و نصب صحیح و بهره برداری ایمن، از اهمیت خاصی برخوردار است لذا این موضوع مهم توسط کارکنان زحمتکش این شرکت در حال انجام می‌باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پالایشگاه تبریز شرکت پالایش نفت تبریز راه اندازی ی واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۷۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به منظور توسعه کمی و کیفی پژوهش‌های بین‌رشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی در زمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث مرکز ملی نوآوری مغز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران درحال اجرا است.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکردهای شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تأسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

کد خبر 6098081

دیگر خبرها

  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی واحد جدید پالایشگاه آبادان تا دو ماه آینده
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • هزینه راه اندازی باشگاه بدنسازی در سال ۱۴۰۳
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • BRT کرج، خوب یا بد؟