Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز در جریان بازدید از نهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی ( رینوتکس2021) گفت: خوشبختانه نمایشگاه رینوتکس در طی سال های جاری از مسیر کمی به سمت کیفی شدن حرکت کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، غلامرضا باقری، در گفت و گو با خبرنگاران ضمن تقدیر از تمامی عوامل برگزاری این نمایشگاه اظهارکرد: جا دارد از بنیانگذاران اولیه این رویداد نیز قدردانی کنیم چرا که این را فرصت فراهم کرده اند تا آخرین و به روز ترین خدمات فنی ، مطالب علمی جدید ، تئوری های جدید و کارهای نوآورانه به متقاضیان فناوری عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در بسیاری از موارد شرکت ها و مجموعه هایی که به این نوآوری ها و فناروی ها نیازمند هستند اطلاعی از این چنین اقداماتی در داخل کشور ندارند پس به این فضا نیاز داریم تا تولید کنندگان علم ، ابداع و خدمات را به متقاضیان فناوری نزدیک کنیم.

باقری استقبال خوب فناوران، شرکت ها و مجموعه های صنعتی را مورد توجه قرار داد و افزود: بر اساس بازخوردی که از دوستان گرفتیم علارغم مسائل کرونا نمایشگاه در سطح مورد قبول و خوبی برگزار شد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز با تاکید بر حرکت در مسیر خودکفایی خاطرنشان کرد: امروز صنایع ما بر اساس شرایط ظالمانه تحریم باید خودکفایی را در دستور کار خود قرار دهند، از ملزومات خودکفایی تولید در داخل کشور است و این مهم نیازمند تقویت تولید کننده است واین چنین رویداد هایی در معرفی فناوری های نو به تولید کنندگان مهم و تاثیر گذار است.

باقری ادامه داد: در بازدید چند ساعته خود از زون های تخصصی که فناوری های مورد نیاز پالایشگاه را عرضه می کنند مقرر شد با تعدادی از شرکت های فناور ودانش بنیان وارد مذاکره شویم و از توان علمی ، فنی و تخصصی آنها در رفع نیازهای فناورانه مجموعه بهره مند شویم.

وی با تاکید بر استفاده از توان شرکت های دانش بنیان و فناوران اظهار کرد: 95 درصد کل قطعات مورد نیاز مجموعه را بومی سازی کردیم و معتقدیم پالایشگاه هم مصرف کننده فناوری و هم ابداع کننده فناوری است و یک رابطه دو طرفه در این رابطه در مجموعه حاکم است .

وی ارتباط تنگاتنگ این مجموعه صنعتی با دانشگاه ها را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: در حیطه استفاده از فناوری های جدید با دانشگاه های مطرح ایران از جمله دانشگاه تهران، صنعتی شریف، دانشگاه تبریز، دانشگاه سهند و دانشگاه آزاد تبریز وارد تعامل شده ایم تا از توان این مجموعه ها برای رفع نیازهای پالایش نفت تبریز استفاده کنیم.

باقری با اشاره به دعوت از شرکت های دانش بنیان برای حل مسائل و نیازهای فناورانه پالایش نفت تبریز اظهار کرد: یکی از حوزه های مورد توجه ما بحث های زیست محیطی بوده و در این رابطه ارتباط بسیار خوبی با فناوران و شرکت های دانش بنیان برای رفع مشکلات زیست محیطی داشتیم.

وی افزود: در بحث تکنولوژی ما از آخرین تجهیزات تکنولوژی استفاده می کنیم ولی در حیطه کاربردهای روزمره برای نمونه نشت موردی مواد و یا بودار بودن آنها شرکت های دانش بنیان در این خصوص ورود کرده اند و مشکل در کمترین زمان ممکن رفع می شود و همچنین برای نمونه در حال کسب خدمات برای ارتقاع قیر و آسفالت هستیم.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز اظهار کرد: برای استفاده بهتر از توان فنی مجموعه با ارتقای واحد ها برای تولید محصولات جدید، واحد های قدیمی را از سرویس خارج نکرده ایم و با تغییر کاربری و با استفاده از علم روز و دانش فنی تولید محصول جدید در واحد های قدیمی را آغاز کرده ایم.

وی توجه به مسائل زیست محیطی و استفاده از فناروی های جدید در این بخش را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: در حال حاضر بیش از 40 میلیون دلار در بخش های زیست محیطی با پیشرفت بالای 80 درصد در پالایشگاه نفت تبریز در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز بار دیگر ضمن تاکید بر استفاده از پتانسیل این چنین نمایشگاه هایی در رفع نیازهای فناورانه شرکت ها گفت: در گیر کردن یا به چرخه در آوردن چرخه منطق تئوری و عمل در این نمایشگاه ها مورد توجه است ، این منطق جزو اصول اثبات شده مدیریت است که می گوید هر کاری می خواهید بکنید باید از تئوری استفاده شده بهره بگیرید و هیچ اقدامی را بدون تئوری آغاز نکنید. تئوری بایستی خلق شود و در عمل مورد استفاده قرار گیرد و نتیجه آن بررسی شود اگر رد شود تئوری دیگری جایگزین شود و اگر تایید شود باید تئوری را ارتقاع دهیم پس برای گردش منطق تئوری و عمل نیاز است مراکز تولید کننده تئوری و عمل به یکدیگر نزدیک شوند .

خبرنگار: حمیده بردباری

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز رینوتکس2021 پالایش نفت تبریز مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز شرکت های دانش بنیان زیست محیطی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۷۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند

علی اسماعیلی گفت: این وظیفه مجریان قانون است که توجه ویژه ای به موضوع قانون جهش تولید دانش بنیان داشته باشند و وظیفه خود می‌دانیم برای این اولویت کاری شبانه روز اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: توجه به افراد متخصص و همچنین نخبگان دانشگاهی در هر ۲ حوزه سیاست‌گذاری و اجرا، امری ضروری است. بر همین اساس این ۲ حوزه باید به صورت هماهنگ عمل کنند تا بتوانند موفقیت‌های مطلوبی را در راستای توسعه اقتصادی و فناوری کشور ایجاد کنند.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت:خراسان رضوی به عنوان مرکز (هاب) انرژی و یکی از موثرترین مراجع پرورش شرکت‌های فعال در حوزه انرژی گازی و نفتی کشور شناخته شده است که این موضوع نشان می‌دهد این استان با وجود فاصله جغرافیایی با شرکتهای فعال در جنوب کشور می تواند با وجود سرمایه‌های انسانی نخبه و هوشمند و منابع و ظرفیت‌های ارزشمند راهگشای بزرگی در صنایع حوزه انرژی کشور باشد.

اسماعیلی افزود: این مساله نقطه قوت خراسان رضوی به شمار می‌رود و نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی‌های مناسب و استفاده از تخصص‌ها و منابع موجود می‌تواند به توسعه‌ اقتصادی منطقه و کشور کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: در پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی بیش از هشت هزار و ۵۰۰ نخبه در حال فعالیت هستند و حفظ و حمایت واقعی از این نخبگان جزو وظایف و ماموریتهای این مجموعه به شمار می‌رود.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: با توجه به رویکرد دولت خدمتگزار بر ساخت مسکن، می توان ایده و طرح مسکن فناوران را برای نیروهای نخبه نیز پیگیری کرد.

اسماعیلی افزود: امید است با حمایت های مسوولان خراسان رضوی و حرکت رو به جلوی دولت سیزدهم در انگیزه بخشی و اعتبار بخشیدن به نخبگان کشور قدمی شایسته برداشته شود.

"قانون جهش تولید دانش بنیان" که با عنوان طرح به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده بود، با تصویب در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۲/۱۱ مجلس و تایید شورای نگهبان ابلاغ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • امیدواریم مسیر مجموعه فولاد اکسین در جهت تولید به بهترین شکل طی شود
  • تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • به نشر با ۷۸۲ عنوان در نمایشگاه کتاب حاضر می‌شود
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • نقص فنی در ترمز مینی بوس در هوره حادثه آفرید
  • حادثه رانندگی در شهر هوره
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی